لیست اختراعات جواد جعفري
در اين اختراع كه زمينه فني آن بازرسي¬هاي غير مخرب و تحليل و اندازه¬گيري تنش مي¬باشد، نگهدارنده¬اي براي پروب¬هاي اولتراسونيك طراحي و ساخته شد كه بر خلاف نگهدارنده¬هاي سابق محدوديتي براي اندازه¬گيري سطوح مختلف تنش¬ ندارد. زيرا در نگهدانده¬هاي سابق جريان تنش به درون نگهدارنده وارد مي¬شد و نهايتاً در سطوح بالاي تنش، گلويي شدن دقيقاً بعد از محل سطح تماس نگهدارنده به قطعه كه تمركز تنش وجود داشت و در مكاني خارج از فاصل بين پروب محرك و گيرنده رخ ميداد. در اين اختراع با جدا كردن نگهدارنده پروب محرك و گيرنده، تقويت مقطعي رخ نمي¬دهد و درحاليكه راستاي دو نگهدارنده بكمك ميل راهنما حفظ مي¬شود، با افزايش كرنش دو نگهدارنده از هم آزادانه فاصله مي¬گيرند و جريان تنش وارد نگهدارنده نمي¬شود و گلويي شدن در فاصله مياني دو نگهدارنده رخ مي¬دهد، لذا مي¬توان مقادير زمان پرواز موج اندازه گيري شده توسط پروب گيرنده را مربوط به ناحيه پلاستيك دانست و بدين صورت علاوه بر تنش¬هاي ناحيه الاستيك، توانايي اندازه¬گيري تنش¬ها در ناحيه پلاستيك نيز با اين نگهدارنده جديد امكان ¬پذير خواهد بود.
اين اختراع مربوط به حوزه پمپهاي پيزوالكتريك است، كه قابليت خنكسازي دارند. در سيستمها و دستگاههاي داراي گرما خنكسازي امري ضروري است. براي سيستمها و دستگاهها با ابعاد كوچك و گرماي نسبتاً بالا خنكسازي نيازمند استفاده از سيال و پمپ مناسب است. انواع ميكرو پمپها جهت خنكسازي سيستمها و دستگاههاي صنعتي موجود است؛ ولي ميكرو پمپهاي موجود جهت خنكسازي دستگاهها و سيستمها در مقياسهاي كوچك محدود بوده و اغلب مناسب نميباشند. در اينجا هدف ارائه يك پمپ پيزوالكتريك جهت استفاده در سيستمهاي خنكسازي اجباري با قابليت طراحي و ساخت در ابعاد كوچك ميباشد كه علاوه بر سادگي طراحي و قابليت ساخت آسان نسبت به ساير پمپهاي پيزوالكتريك، قابليت خنكسازي هدفمند و كارآمد سيستم مورد نظر را داشته باشد. اين توانايي باعث صرفهجويي در هزينه ساخت و انرژي ميشود. انواع سيستمها و دستگاههاي الكتريكي، مكانيكي و... نيازمند خنكسازي ميباشند. ازاينرو اين اختراع در گستره وسيعي از دستگاهها و... كاربرد دارد.
زمينه فني اين اختراع لوازم خانگي و اجاق گاز خانگي است. در اجاقگازهاي معمول، سرشعلهها معمولا در سه اندازه كوچك متوسط و بزرگ توليد ميشوند. هر سرشعله متناسب با اندازه محدودي از ظروف استفاده ميشود بنابراين نميتوان يك ظرف كوچك را روي سرشعلهاي با قطر بزرگ قرار داد. در طرح ارائه شده از سرشعله، روزنههاي خروجي گاز، در سطح سرشعله و به صورت شعاعي از مركز تا محيط دايرهي سرشعله قرار گرفتهاند و به كمك مكانيزمي باز و بسته ميشوند. باز و بسته شدن روزنه ها به صورت ترتيبي بوده و به كمك يك ولوم توسط كاربر كنترل ميشود. بنابراين با باز شدن روزنههاي بيشتر، اندازه قطر سرشعله بزرگتر شده و بازدهي حرارتي آن بيشتر ميشود و با بسته شدن روزنهها، اندازه قطر سرشعله كوچكتر شده و شدت حرارت آن براي ظروف كوچكتر كم ميشود.
خلاصه نگهدارنده نخ دندان وسيله اي است كه به دليل داشتن انحناي خاص به افزايش دقت و سهولت استفاده از نخ دندان كمك كرده و باعث كاهش ورود آلودگي دستها به دهان و كاهش قابل توجه مصرف نخ مي شود. نخ گير اين وسيله طوري طراحي شده كه چرخش دو اهرم ساده نخ گير را به بالا و پايين حركت مي دهد. با بالا آمدن نخگير نخ آزاد شده سپس با كشيدن سر مصرف شده نخ، نخ جديد جايگزين مي شود و با چرخاندن اهرم خلاف جهت باز شدن نخگير پايين آمده و نخ را به خوبي كشيده و محكم مي شود قرقره نخ در انتهاي بدنه تعبيه شده كه ورود آب به آن را در موقع شستشو و استفاده به حداقل مي رساند.
امروزه با توجه به نوع مصرف ترانسفورماتورهاي مختلف و همچنين وجود شرايط مختلف آب و هوايي بسيار اتفاق افتاده كه گاها با انفجار ترانس ها و همچنين بوجود آمدن تلفات انساني و همچنين صرف هزينه هاي گزاف و خاموشيهاي طولاني مدت خصوصا در فصل گرما در مناطق خشك باعث بوجود آمدن خاموشيهاي طولاني مدت شده ايم چرا كه هيچ دستگاه و وسيله اي در ترانس تعبيه نشده كه به محض اضافه بار ولتاژ و جريان آن را قطع كند و بتواند به محض ايجاد اشكال بجاي انفجار و خرابي آن را از مدار جدا كند و نقطه اي را كه آسيب ديده را به تكنيسين نشان دهد حال آنكه ما با قرار دادن انواع حسگرها و سنسورهاي مختلف در شاه راهاي ترانس تمام اين فرايند را مرتبا چك كرده و به محض خرابي و يا ايجاد اشكال و يا تمام شدن عمر مفيد يكي از قطعات سريعا در مرحله اول ترانس از زير بار خارج شده و بعد از آن شروع به اطلاع رساني به نزديكترين مركز و يا پست شبكه مي كند و جالب اينكه نقطه اي را كه آسيب ديده را كاملا تشريح مي كند بدين شكل رسيدگي به عمل آمده و ديگر نگران بوجود آمدن فاجعه اي نيستيم.
هدف اين اختراع ساخت داربست پليمري حاوي نانو الياف الكتروريسي شده كيتوسان - ژلاتين جهت استفاده به عنوان جايگزين پوستي در درمان عوارض پوستي مانند سوختگي ها، زخم بستر كه پوست به تنهايي قادر به درمان و بازسازي خود نمي باشد بوده است. وجه تمايز اين كار نسبت به كارهاي مشابه قبلي ساخاتر آن مي باشد كه از نانو الياف پليمري به جاي ساختارهاي متخلخل معمولي استفاده شده است. حضور اين ساختار نسبت سطح به حجم داربست را بالا برده در نتيجه سطح بيشتري در مقابل سلول براي چسبيدن قرار داده كه مي تواند تامين كننده زيست سازگاري بيشتر اين محصول نسبت به موارد قبلي باشد. محلول دو پليمر در حلال اسيد استيك با نسبت 30: 70 ژلاتين به كيتوسان جهت استفاده در اين داربست بهترين ساختار نانو اليافي به همراه كمترين عيوب را داراست. همچنين پارامترهاي دستگاه براي توليد اين محصول ولتاژ 15KV نرخ تغذيه 0/2ML/hr و فاصله نوك سوزن تا جمع كننده 15cm به كار رفته اند.
اختراع موتور دوزمانه سه گانه سوز با سيستم روانكاري اختصاصي پيستون و جداسازي محفظه ي روغن در زمينه فني :بخش و: مهندسي مكانيك، روشنايي، گرمايش و اسلحهها و انفجار زير بخش : انواع موتور يا پمپ در گذشته موتور هاي دو زمانه در وسايل نقليه اي مانند موتور سيكلت ها مورد استفاده قرار ميگرفتند. اين موتور ها به دليل مخلوط شدن روغن با بنزين داخل باك و در نتيجه سوختن آن ،آلايندگي بسيار بالايي داشتند و بسيار دودزا بودند. هدف از اختراع حاضر طراحي موتور دو زمانه، سه گانه سوز با قابليت برون سوز براي حذف آلاينده هاي روغني ناشي از سوختن تركيب روغن و سوخت در محفظه احتراق است كه روانكاري آن بطور اختصاصي صورت ميگيرد.در اين اختراع با تعبيه كردن دويا چند كانال روي جداره سيلندر ،روغن را جهت روانكاري به فضاي بين جداره ي پيستون و جداره ي داخلي سيلندر تزريق مي كنيم .جهت جلوگيري از نفوذ اين روغن به داخل محفظه ي مكش و تراكم ،دو دسته شيار رينگ، پايين و بالاي پيستون طراحي شده است.در اين اختراع ،سوپاپ خودكاري روي سطح پيستون طراحي شده است .همينطور جهت جدا كردن محفظه روغن و محفظه ي زير پيستون ،يك صفحه ي جداكننده تعبيه شده است.
براي اندازه گيري تنش روشهاي مخرب، نيمه مخرب و غير مخرب زيادي تا كنون ارائه شده است. يكي از روشهاي غيرمخرب براي اندازه گيري تنش، استفاده از امواج آلتراسونيك مي باشد. در اين روش به كمك يك نگه دارنده و پرابهاي آلتراسونيك و با كمك برخي روابط رياضي مي توان تنش را در يك قطعه اندازه گيري نمود. اما روشهاي موجود تنها توانايي اندازه گيري تنش در يك جهت را داراست. در اختراع پيش رو، يك نگه دارنده (فيكسچر) جديد ارائه مي شود كه به كمك آن مي توان تنشهاي موجود در قطعه را به صورت دو بعدي و سه بعدي اندازه¬گيري نمود. اين نگه دارنده باعث مي شود امواج در جهت هاي خاصي در قطعه منتشر شود و سپس با استفاده از روابط رياضي مربوط به آكوستوالاستيسيته بتوان تنشها را در قطعه اندازه گيري نمود. محاسبات مربوط به اندازه گيري تنش در اين روش، مشابه اندازه گيري تنشها در روش مخرب و استفاده از كرنش سنج رزت مي باشد با اين تفاوت كه به كمك نگه دارنده ارائه شده مي توان تنشها را در روش غير مخرب آلتراسونيك به صورت دو بعدي و سه بعدي اندازه گيري نمود بدون آنكه به قطعه آسيبي رسانده شود.
موارد یافت شده: 10